Can someone please help me set up the environment variables on Windows?

classic Classic list List threaded Threaded
2 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Can someone please help me set up the environment variables on Windows?

Jan Ingvar
I am trying to set up vim on Windows. UltiSnips always notifies me that the Python provider is missing. Python27 and Python3.8 are installed. I have been trying to enter the python paths variables in "Path" and "PYTHONHOME". It does not work and I am really frustrated by now. On Linux I have never had problems like that. I also don't even code in Python. I just want to get rid of this notification...

--
--
You received this message from the "vim_use" maillist.
Do not top-post! Type your reply below the text you are replying to.
For more information, visit http://www.vim.org/maillist.php

---
You received this message because you are subscribed to the Google Groups "vim_use" group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email to [hidden email].
To view this discussion on the web visit https://groups.google.com/d/msgid/vim_use/3e3a3e65-3375-470f-af21-eadbcd172fb9%40googlegroups.com.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Can someone please help me set up the environment variables on Windows?

Alessandro Antonello
Hi, Jan Ingvar.

There has been several years I worked from Windows so, this answer may non longer work. What I did in the past was setting python paths inside my ".vimrc" file before loading plugins:

    let $PYTHONHOME = 'C:/some_path/python_install_folder'
    let $PYTHONLIB = '$PYTHONHOME/Scripts'

This was enough for UltiSnips to work fine.

Regards,

Alessandro Antonello.


Em qua., 20 de mai. de 2020 às 10:59, 'Jan Ingvar' via vim_use <[hidden email]> escreveu:
I am trying to set up vim on Windows. UltiSnips always notifies me that the Python provider is missing. Python27 and Python3.8 are installed. I have been trying to enter the python paths variables in "Path" and "PYTHONHOME". It does not work and I am really frustrated by now. On Linux I have never had problems like that. I also don't even code in Python. I just want to get rid of this notification...

--
--
You received this message from the "vim_use" maillist.
Do not top-post! Type your reply below the text you are replying to.
For more information, visit http://www.vim.org/maillist.php

---
You received this message because you are subscribed to the Google Groups "vim_use" group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email to [hidden email].
To view this discussion on the web visit https://groups.google.com/d/msgid/vim_use/3e3a3e65-3375-470f-af21-eadbcd172fb9%40googlegroups.com.

--
--
You received this message from the "vim_use" maillist.
Do not top-post! Type your reply below the text you are replying to.
For more information, visit http://www.vim.org/maillist.php

---
You received this message because you are subscribed to the Google Groups "vim_use" group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email to [hidden email].
To view this discussion on the web visit https://groups.google.com/d/msgid/vim_use/CA%2BJN8RLwOkgo8twgCWnLjKRn1ZOVwW_Fbd%2BMS8jL%3DNO3ubPGjw%40mail.gmail.com.