can't get vmap to work

classic Classic list List threaded Threaded
2 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

can't get vmap to work

tom arnall
here it is:

     :vmap <c-i> "+y

then when i do  <c-i>  nothing happens

--
--
You received this message from the "vim_use" maillist.
Do not top-post! Type your reply below the text you are replying to.
For more information, visit http://www.vim.org/maillist.php

---
You received this message because you are subscribed to the Google Groups "vim_use" group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email to [hidden email].
For more options, visit https://groups.google.com/d/optout.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: can't get vmap to work

Ben Fritz
On Saturday, July 21, 2018 at 9:36:07 PM UTC-5, tom arnall wrote:
> here it is:
>
>      :vmap <c-i> "+y
>
> then when i do  <c-i>  nothing happens

Works for me. When I highlight text in visual mode, then hold CTRL and press the I key, the highlighted text is placed in the '+' register (system clipboard).

If you do ":version", does the output show "+clipboard"? Does "+y work for you outside of a mapping?

--
--
You received this message from the "vim_use" maillist.
Do not top-post! Type your reply below the text you are replying to.
For more information, visit http://www.vim.org/maillist.php

---
You received this message because you are subscribed to the Google Groups "vim_use" group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email to [hidden email].
For more options, visit https://groups.google.com/d/optout.