profile start

Previous Topic Next Topic
 
classic Classic list List threaded Threaded
3 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

profile start

Ni Va
Hi,

Attempting to profile my _vimrc i've launched this command :

.\vim80\gvim.exe --cmd 'profile start _vimrc.profile" --cmd "profile! file _vimrc"


but this error happens :

Error detected while processing pre-vimrc command line:
E20: Mark not set

And the _vimrc.profile is not feed.

Thank you

--
--
You received this message from the "vim_use" maillist.
Do not top-post! Type your reply below the text you are replying to.
For more information, visit http://www.vim.org/maillist.php

---
You received this message because you are subscribed to the Google Groups "vim_use" group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email to [hidden email].
For more options, visit https://groups.google.com/d/optout.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

Re: profile start

Ben Fritz
On Thursday, May 25, 2017 at 4:58:48 AM UTC-5, Ni Va wrote:

> Hi,
>
> Attempting to profile my _vimrc i've launched this command :
>
> .\vim80\gvim.exe --cmd 'profile start _vimrc.profile" --cmd "profile! file _vimrc"
>
>
> but this error happens :
>
> Error detected while processing pre-vimrc command line:
> E20: Mark not set
>
> And the _vimrc.profile is not feed.
>
> Thank you
You've used a single quote instead of a double quote there.

Windows is passing a command equal to the following to Vim: 'profile

This command is probably invalid but starts with a range, specified as "go to the mark 'p and then execute the :rofile command".

You haven't set mark 'p yet, so Vim complains at you.

But the real error is you should have used a matching double-quote so that Vim gets "profile start _vimrc.profile" instead of "'profile" as the argument to --cmd.

--
--
You received this message from the "vim_use" maillist.
Do not top-post! Type your reply below the text you are replying to.
For more information, visit http://www.vim.org/maillist.php

---
You received this message because you are subscribed to the Google Groups "vim_use" group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email to [hidden email].
For more options, visit https://groups.google.com/d/optout.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

Re: profile start

Ni Va
Le jeudi 25 mai 2017 16:25:06 UTC+2, Ben Fritz a écrit :

> On Thursday, May 25, 2017 at 4:58:48 AM UTC-5, Ni Va wrote:
> > Hi,
> >
> > Attempting to profile my _vimrc i've launched this command :
> >
> > .\vim80\gvim.exe --cmd 'profile start _vimrc.profile" --cmd "profile! file _vimrc"
> >
> >
> > but this error happens :
> >
> > Error detected while processing pre-vimrc command line:
> > E20: Mark not set
> >
> > And the _vimrc.profile is not feed.
> >
> > Thank you
>
> You've used a single quote instead of a double quote there.
>
> Windows is passing a command equal to the following to Vim: 'profile
>
> This command is probably invalid but starts with a range, specified as "go to the mark 'p and then execute the :rofile command".
>
> You haven't set mark 'p yet, so Vim complains at you.
>
> But the real error is you should have used a matching double-quote so that Vim gets "profile start _vimrc.profile" instead of "'profile" as the argument to --cmd.
Ok I see. Thank you Ben

--
--
You received this message from the "vim_use" maillist.
Do not top-post! Type your reply below the text you are replying to.
For more information, visit http://www.vim.org/maillist.php

---
You received this message because you are subscribed to the Google Groups "vim_use" group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email to [hidden email].
For more options, visit https://groups.google.com/d/optout.
Loading...